četrtek, 30. oktober 2014

Več od lajfa, več od kampanje

Predstavitev kampanje, ki je osvojila najvišjo nagrado IABC Gold Quill Best of the Best.
"Budget je majhen, a želimo velik učinek!" so izhodiščne besede, ki pogosto pospremijo dandanašnje briefe. Prav takšne besede so pred dvema letoma pospremile brief za kampanjo, ki bi naj med mladimi vzbudila zanimanje za bančno blagovno znamko Sveta vladar Nove KBM, izziv pa je še dodatno otežilo dejstvo, da je svet bančništva mladim povsem nezanimiv, nerazumljiv in dolgočasen. Rešitev je v ustvarjalno in zabvno izkušnjo že na samem začetku vpletla na tisoče mladih, ustvarila izjemne rezultate, osvojila več kot 15 domačih in mednarodnih nagrad, ter za vedno postala del popularne kulture in src slovenske mladine, ki želi imeti Več od lajfa.

***

Petra Muth Zupanc je direktorica tržnega komuniciranja na agenciji Pristop, kjer deluje že več kot devet let. V tem času je vodila številne slovenske in mednarodne projekte, zanje pa je prejela tudi priznanja na svetovnem nivoju -  dve nagradi Gold Quill – Award of Excellence ter Gold Quill Best of the Best, šest nagrad Effie za komunikacijsko učinkovitost ter številne druge nagrade na slovenskih in mednarodnih festivalih. Pri svojem delu daje velik poudarek strokovnosti in učinkovitosti. Znanje je pridobivala na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, kjer je diplomirala z odliko ter nadaljevala podiplomski študij marketinške smeri, pred kratkim pa je zaključila še General Management Program na poslovni šoli IEDC na Bledu.
Tine Lugarič je diplomirani komunikolog, ki že deveto leto opravlja delo kreativca v oglaševalskih agencijah. Zadnja leta skrbi za tržno-komunikacijske zgodbe največjih slovenskih naročnikov na agenciji Pristop, za svoje delo pa je prejel več kot 60 domačih in mednarodnih nagrad. Pravi, da delo kreativca zahteva neprestano prežo za idejami, ker pa svoje delo dojema kot hobi, si raje reče, da je delohobik. Kot skejter in član mariborskega rap kolektiva Tekochee Kru velik vir kreativnega navdiha črpa prav iz urbanih kultur, red in disciplino pa s svoje 20-letne poti med borilnimi veščinami.  

Ni komentarjev:

Objavite komentar